lördag 6 augusti 2016

Magnum X Canon Portfolio Review


Hoppsan! Fick precis besked om att jag har blivit antagen. Spännande. Läskigt. Nervöst. Men mest av allt: jäklar vad kul!

Direktrapport från Järntorget


Järntorget för en halvtimme sen. Några män för bort den romska kvinnan som brukar sitta utanför Coop. Hon protesterar vilt när männen lyfter in henne i bilen. Jag har aldrig hört så höga ångestvrål tidigare och blir skärrad. Jag ska precis ringa polisen när jag ser pistolhölstret och handbojorna i bältet på en av männen och förstår att de redan är här.

torsdag 4 augusti 2016

Tyska ölänningar


(Foto från kunden)

Nu finns ölänningarna representerade även i Tyskland. Känns bra.

söndag 31 juli 2016

Portfolio Review i Landskrona


Mina Ölänningar har blivit antagna till Landskrona Fotofestivals Portfolio Review. Det är en imponerande skara reviewers, se bilden, och jag är redan lite nervös. Spännande!

Från festivalens hemsida:
"Det är viktigt att portfoliovisningen har möjlighet att leda till utställningar för deltagande fotografer, därför har vi även i år valt att främst bjuda in kuratorer från andra internationella fotofestivaler. Vi har ett bra resultat från tidigare år, flera har som direkt resultat av portfolio reviewen blivit inbjudna till bland annat på fotofestivalerna i Derby, Aten, Dublin och Leipzig, dessutom har ett flertal fotoböcker blivit publicerade."