torsdag 25 november 2010

Busschaufförer behövs det ju alltidhur är det där ordspråket nu igen, ja somliga straffar gud genast, heter det ju. slutade jobbet i dag, men det ordnar sig. vill inte säga nåt till morsan och farsan, de blir så oroliga. men det ordnar sig alltid. jag ska lämna in en rad i dag. jag vinner nog.

det började bra i alla fall, när jag åkte från kneget så gick jag in på bolaget och radade upp tio burkar. och tjejen, ja det var en hon, tog bara betalt för åtta burkar. men jag sa inget, gick ju i vinst, det blev lite billigare. sen så la jag in påsarna där bak i bilen och gömde dom under lite stål och grejor så inte grannarna skulle se att jag ska festa. då gick en av burkarna sönder. när jag satte mig fram och skulle köra så hörde jag att det pös. fick ju slänga den men fortfarande på plus.

jag har varit arbetslös i några timmar och jag känner mig redan knäpp, det är inte bra. men jag har en grej på gång, lova att inte börja skratta, men jag ska börja köra buss. busschaufförer behövs det ju alltid. jag lovar jag ska vara nykter när jag kör. sen har jag en grej inbokad. på tisdag ska jag klippa mig på morgonen klockan tio och sen ska jag till gamla kneget och få betyget och så. man vill ju vara lite prydlig då.

snart måste jag gå ut och lämna in keno.

 
BILDEN: New York.

söndag 21 november 2010

Dexterize him!

"Du, det kom något emellan".

På tisdag kommer det en hantverkare hem till mig. Han ska byta ut kranarna i köket och i badrummet. Fine – det behövs och det skulle aldrig bli gjort annars eftersom jag är helt ointresserad av allt vad hantverkerier heter. Men vi vet ju alla vad det innebär när tiden anges till ett svepande mellan tummen-och-pekfingret åtta till sjutton. Japp, jag får hålla mig hemma hela dagen. Trots att han knappast kommer att komma före kl 16. Antagligen ringer han sent samma dag och bara iskallt ”Du, det kom något emellan, jag fixar inte att komma idag. Men jag kan kanske komma imorrn om det passar? Nån gång mellan åtta och fem?”.

Funderar starkt på att göra i ordning ett kill-room bara utifall att. Bygglampor. Inplastade väggar och golv. Ett bord i mitten. Klistra upp kraftigt förstorade bilder på andra försvarslösa offer som han har lurat att vänta veckovis instängda i sina lägenheter. Lurpassa på karln när han behagar dyka upp, om han behagar dyka upp, och sedan söva honom med ett snabbt och precist nålstick i halsen. Baxa upp honom på bordet och tejpa fast honom noggrant. Ta fram verktygen.

Göra en Dexter, helt enkelt. Detta tål att tänkas på.


BILDEN: New York.